تیتر
سرویس
از تاریخ
تا تاریخ
کلید واژه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: روزانه ۴۰۰ تُن تخم مرغ قم تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت‌ بسیار بالای استان در تامین تخم مرغ مورد نیاز کشور است.
سالهاست که دلالی و واسطه گری در صنعت طیور بر نظام تولید، توزیع و بازار مرغ سایه انداخته است.
بعد از حل شدن مشکل کمبود نهاده های دام و طیور، همچنین برنامه ریزی برای تولید بیشتر، مشخص شد دلیل اصلی گرانی ها همچنان نبود نظارت بر توزیع است.
سیستم نامنظم توزیع مرغ و تخم مرغ در بازار و از طرفی دیگر توزیع نامناسب نهاده‌های دامی منجر شده تا مجدد بازار مرغ و تخم مرغ با التهاب قیمتی رو به رو شود.
مدت هاست که اختلال در سامانه بازارگاه صدای دامداران را برای رسیدن به نهاده دامی و تولید گوشت و مرغ لازم برای بازار در آورده است.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در روز چهارم فروردین ماه ۵۵ تُن مرغ گرم به بازار مصرف این محصول در قم وارد شد.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از ثبات نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده ۸ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.